Калкулатор за технички преглед

 
Тип на возило
 
Силина на моторот
 KW
Работна зафатнина
 cm3
Цена за технички преглед и регистрација:
0
денари
Цена за осигурување:
0
денари
НАПОМЕНА: Цената за осигурувањето е од информативен карактер . За точна цена на осигурувањето контактирајте не на телефонот 02/3298-967 со внесување на локал 113.
Вкупна цена:
0
денари