Новини во царинската тарифа за 2019 година
26/12/2018
ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА бр.157
01/01/2019

Неработни денови

Ве информираме дека 01.01.2019 (вторник ) и 02.01.2019 год. (среда) се неработни денови.
Денес 31.12.2018 ќе работиме со скратено работно време до 12 часот.
Шалтерите во Центар и во Момин поток денес 31.12.2018 ќе работат до 14 часот.
 
На 02.01.2019 (среда) дежурни ќе бидат шалтерите за ТИР и за мемориски картички во Момин Поток до 14 часот.
Техничкиот преглед и техничката служба (МотоАмерит) нема да работат на 01.01.2019 (вторник) и 02.01.2019(среда).
 
СИЗ “Македонија сообраќај”- АМЕРИТ Ви посакува среќни и весели празници.