Информација од Амбасада на Република Северна Македонија во Киев

Известување за Барање за дозвола
30/04/2020
Андонов: Професионалните возачи од херои до жртви
18/02/2021

Информација од Амбасада на Република Северна Македонија во Киев

Проблеми со возачи на камиони

 

Известуваме дека во амбасадата на РСМ во Киев во последниве 10-тина дена се обраќаат возачи на камиони, на кои не им е дозволено да влезат на територија на Украина ставајќи им ведаш на граница печат за забрана на влез од три години…

На следниов линк целосната информација.

Информација од Амбасада на Република Македонија во Киев