АКТИВНОСТИТЕ ВО ТУНЕЛОТ MONT BLANC ВО АПРИЛ 2019

Семинар со цел унапредување и подобрување на патниот и товарниот сообраќај
29/03/2019
ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА бр.160
08/04/2019

АКТИВНОСТИТЕ ВО ТУНЕЛОТ MONT BLANC ВО АПРИЛ 2019

GEIE на тунелот Мон Блан информира дека, за да се овозможи одржување и работни активности, сообраќајот во тунелот ќе биде целосно прекинат во текот на следните денови:
– во понеделник 8 април 2019 година, од 10 часот вечерта  до 6 часот сабајле
– во четврток 11 април 2019 година, од 11:59 часот вечерта до 5 часот сабајле

Повеќе информации прочитајте тука.

Извор: TMB