Викендов затворање на M20 J4 Leybourne до J6 Maidstone

Покана за настанот за Промовирање на концептот за овластен економски оператор
11/09/2018
Нови цени на патарините во Србија
14/09/2018

Викендов затворање на M20 J4 Leybourne до J6 Maidstone

Почнувајќи од петок 14 Септември 22:00 до понеделник 17 Септември 06:00 ќе биде затворен M20 J4 Leybourne до J6 Maidstone.

Локалните учесници во сообраќајот треба да ја следат пренасочената ознака за A228-M2-A229, а не нивните SatNavs.

Овој пат за пренасочување изнесува околу 13 милји, и потребни се  дополнителни 30-50 минути за патување, бидејќи на патиштата ќе има значително поголеми гужви од вообичаено.

За подолгите дестинации на патување се препорачува пренасочување на A2-M2 преку VMS на пошироката автопатска мрежа.

За да бидете во тек со напредокот во уривањето, следете @HighwaysSEAST на Твитер.

Извор: Road Haulage Association Ltd