OЕО Работилница – 29 ноември 2018 година во Царинската управа
20/11/2018
ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА бр.155
23/11/2018

Анкета

Ве информираме дека Царинската Управа им се заблагодарува на присутните во работилницата каде беше промовиран концептот на ОЕО во Република Македонија, како и неговото значење за сите економски оператори.

Со цел за понатамошна успешна ефективност, и зајакнување на поддршката  на сите економски оператори, би било од голема важност за Царинската Управа доколку одвоите малку од Вашето време и одговорите на анкетниот прашалник во прилог .

Анкетата може да ја пронајдете на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen8jFWHK51HpaZWyOUqdgoV4wglsLk5J-pyvg0PqUDVhr9pg/viewform

Анкетата ја пополнуваат само оние кои имале можност да присуствуваат на работилницата за ОЕО.