27/04/2023

Список готови картички

Список на готови картички Бр. Тип на картичка Компанија (Име) (Презиме) Тест 1 Возачка картичка […]
27/03/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТУРСКА ГРАНИЦА

Почитувани превозници и професионални возачи Ве молиме доколку имате возила заглавени на влез во Турција, […]
29/07/2019

Нови цени на патарини во Србија – поскапи за 12 проценти

Зголемувањето на цените за патарините во Србија е најавено уште пред неколку месеци, а официјално […]
25/01/2019

Термини за обука и испити за февруари 2019

Центарот за обука на АМЕРИТ, како дел од Академијата на ИРУ спроведува програми за обука […]
23/08/2018

Термини за обуки и испити за септември 2018

Центарот за обука на АМЕРИТ, како дел од Академијата на ИРУ спроведува програми за обука […]
20/07/2018

Прелиминарна распределба на автобуските линии за 2018 година

Ве информираме дека министерството за транспорт и врски изврши прелиминарна распределба на автобуски линии за […]
06/10/2017

TRANSPORT AND LOGISTICS #142

24/02/2017

Центар за обука на СИЗ „Македонија сообраќај“ – АМЕРИТ

Центарот за обука на СИЗ „Македонија сообраќај“ – АМЕРИТ, како прв центар од овој вид, […]
15/02/2017

НОВИ ЦЕНИ НА ВИЊЕТКИТЕ ВО РОМАНИЈА

Кога се поминува низ Романија неопходно е да имате валидна вињетка не само за автопатите, туку […]