Online Live Chat

Како дел од поддршката која ја овозможуваме за нашите корисници, СИЗ Македонија Сообраќај АМЕРИТ отвори live chat модул каде во секое време можете да стапите во контакт со нашите одговорни лица, да поставите прашање и да добиете брз одговор.

Skype Me™!