24/7 Повикувачки центар

Со цел овозможување на целосна поддршка и помош на корисниците на тахографските картички како и за сите информации и одговори на прашања од нашите корисници, СИЗ Македонија Сообраќај АМЕРИТ посвети 24/7 Повикувачки Центар кој 24 часа дневно и 7 дена во неделата е на располагање за сите корисници кои имаат потреба од нашата стручна помош.

Телефонските броеви на Повикувачкиот Центар се:

(02) 3298967 лок. 110

(070) 38 28 46 (076) 361 506