Поставете SMS прашање

Со цел овозможување на целосна поддршка и помош на корисниците на тахографските картички како и за сите информации и одговори на прашања од нашите корисници, СИЗ Македонија Сообраќај АМЕРИТ овозможи СМС сервис на кој 24 часа дневно и 7 дена во неделата сите корисници кои имаат потреба од нашата стручна помош можат да испрата СМС порака и да добијат одговор во најкраток рок.

Телефонскиот број на СМС сервисот е:

(076) 361 506