ТИР

Потребна документација за прием во ТИР Системот...

Повеќе

Поврат на ДДВ

Сите транспортни компании кои се регистрирани како даночни обврзници можат да остварат право на поврат на ДДВ за одредени набавени продукти и услуги во странство.

Повеќе

DKV картичка

DKV картичките може да се користат за безготовинско плаќање во странство (гориво, патарини, давачки за тунели и мостови, поправки и друго). Ги избегнувате непотребните задржувања, плаќате поевтино и поефикасно работите.

Повеќе

Центар за обука

Повеќе

Траект

Calais - Dover (P&O) 195 EUR
Durres - Bari 390 EUR
(со бродска такса)

Повеќе

ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ БЕСПЛАТЕН ПРЕВEНТИВЕН ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ВО МОТОАМЕРИТ

Мото Америт  во соработка со РСБСП во текот на месец јули и август реализира акција за бесплатен превентивен технички преглед со цел ... ПОВЕЌЕ

Затворен патот I / 18 во Словачка до 30 јули

Патот I / 18 пат, кој се протега под замокот Стрено (регион Зилина), кој ги поврзува Мартин и Жилина, беше исклучен без претходни планови ... ПОВЕЌЕ

Ограничувања на сообраќајот поради екстремно високи температури во Романија

Следејќи го предупредувањето за црвено и портокалово предупредување издадено од Националната метеоролошка администрација, почнувај ... ПОВЕЌЕ

Архива
Map
Map

Транспорт и логистика

Специјализиран месечник за транспорт и логистика

Сите броеви